АВТОПАТ МОРЕАС

Привремени SB 70B безбедносни бариери

Привремени бетонски безбедносни бариери, сертифицирани според EN 1317-2, DeltaBloc SB 70B беа инсталирани на автопатот Мореас во Април 2022 година во Немеа.

Изведувач
ATERMON ATEE
дизајнер
Година на завршување
2022
Локација
Автопат Мореас, Немеа