Подружници

Армос Балкан е дел од Групацијата на компании Армос. Групацијата Армос се состои од следните подружници и здруженија:

ARMOS PRECAST S.A. 
Армос Прокат С.А. е производител на префабрикувани производи со седиште во Грција. Основана во 1987 година, Армос е вклучена во големи инфраструктурни и градежни проекти во Грција.

 

OMEGA S.A. (ΩΜΕΓΑ ΑΤΕ)
Основана во 2002 година, ОМЕГА има широки референци и силно досие за успешно испорачување на ,,клуч на рака”, градежни проекти на училишта и јавни згради, канцелации, енергетски трафостаници, станбени и сервисни згради за автопати.

 

ARMOS CYPRUS LTD
Армос Кипар е сертифицирана фабрика за производство на безбедносни бариери, лоцирана надвор од Никозија.

 

 

Компанијата е членка на повеќе деловни асоцијации и други научни организации: