Рели Акрополис

SB привремени безбедносни бариери

Поставени се сертифицирани привремени безбедносни бариери за безбедноста на патиштата на релито Акрополис што се одржа во септември 2021 година во Атина.

Изведувач
дизајнер
Година на завршување
2021
Локација