РАПСАНИ

Постојани безбедносни бариери DB 80P

DB 80P безбедносните бариери беа поставени во 2021 година на висината на станицата Рапсани на стариот Национален автопат во Темпи.

Изведувач
Егејскиот автопат
дизајнер
Година на завршување
2021
Локација
Станица Рапсани