Егејски Автопат

Привремени безбедносни бариери SB на Егејскиот автопат, Катерини

Привремени бариери, тип SB 70B, беа поставени долж автопатот PATHE во близина на областа Катерини. Системот ги обезбеди проектите за рехабилитација на мостот што се одвиваа на автопатот во времетраење од 2 месеци.

Изведувач
VINCI
дизајнер
Година на завршување
2020
Локација
Катерини