Флоисвос Марина

Пловечки бродски пристанете

Флоисвос Марина е една од најмодерните пристаништа во Грција и глобална поморска туристичка дестинација. Има повеќе од 300 лежајни и ги задоволува најпребирливите меѓународни стандарди во областа на јахтирање.

АРМОС презеде набавка и монтажа на 18-метарски пловечки столб, составен од два пловечки префабрикувани сплавови. Технолошкиот сплав Маринетек е дизајниран и опремен да закотвува четири чамци со должина до 15 метри.

Изведувач
Флоисвос Марина
дизајнер
Marinetek
Година на завршување
2021
Локација
Флоисвос Марина