OASA проекции

Проекции за интернат за инвалиди во Атика

АРМОС ја презеде изградбата на нова специјална префабрикувана проекција за 190 ОASA автобуски и колички постројки во Атика.

Нашата 35-годишна активност во проектирање и производство на цементни цевки, шахти и други производи за водоводни и канализациони мрежи не етаблира на терен. Проекти како аеродромот Ел. Венизелос, АТИК Одос и олимписките капацитети го потврдуваат нашиот квалитет и доверливост. Сите наши производи се произведени во согласност со Европските регулативи и ја носат ознаката CE.</p>

Изведувач
ΟΑSΑ
дизајнер
Година на завршување
2022
Локација
Различни локации во Атика