Олимписки објекти за хокеј и бејзбол

Стадионски белила

Олимписките капацитети во Хелинико ги вклучуваат терените за бејзбол, хокеј и софтбол. Објектите на Хелинико се изградени во 2004 година за потребите на Олимписките игри во Атина во 2004 година со цел да бидат домаќини на олимписките спортови.

АРМОС го презеде производството, набавката и монтажата на префабрикуваните белила за терените за хокеј и бејзбол. Покрај терените, АРМОС презеде и набавка и монтажа на поплочувачи и други бетонски производи за оформување на околината на објектите во Хелинико.

Изведувач
дизајнер
Година на завршување
2003
Локација
Атина