Ветерниот парк, Грациани, Кожани

Е/М Контролна зграда и магацин (400м2)

Ветерниот парк лоциран во Грациани, Кожани, е развиен од ЕЛАКТОР и изграден од ЕЛ.ТЕКС. Анемос (подружница АКТОР).

Армос обезбеди префабрикувани елементи за сите структури на објектите на трафостаницата, вклучувајќи:

  • Контролна зграда (234 кв.м.)
  • Пумпа (11 кв.м.)
  • Магацин (145 кв.м.)
Изведувач
ΑΚΤOR ATE
дизајнер
Lithos Consulting
Година на завршување
2018
Локација
Грациани, Кожани