L & T ѕидови

Дизајнот на ѕидовите во форма L и T се заснова на типичниот концепт на потпорен ѕид на конзола.

Овие префабрикувани елементи обезбедуваат едноставен, брз конструиран, безбеден и ефикасен систем за складирање на масовни материјали или заштита на наклонот, истовремено намалувајќи го обемот на потребните земјени работи и обезбедувајќи квалитет и издржливост на конструкцијата (или апликацијата или проектот).

L & T Walls може да се користат за внатрешни или надворешни апликации, вклучувајќи:

  • рефус материјал (на пр. агрегат, песок, руда, жито, шеќер, хемикалии, метал, сол, итн.)
  • сегрегација на материјали (поделба на магацинот за масовни материјали)
  • копнена поддршка

ПОВРЗАНИ ПРОЕКТИ