Тунелски прагови

АРМОС брои повеќе од 20 години искуство во производството на прагови за тунели (двоен блок прагови, лиценциран систем Sateba).

Од денес, компанијата испорача повеќе од 40 километри тунели на МЕТРО во Атина и Солун.

ПОВРЗАНИ ПРОЕКТИ