СТАДИОН

Од времето на Олимписките игри во 2004 година, АРМОС произведува префабрикувани белила за стадиони, скали и други елементи, со што учествува во најважните проекти за спортски објекти во нашата земја, главно: Новиот стадион на АЕК, „Агиа Софија“, Н. Филаделфија, Стадион Ритмики во Атина, стадион за хокеј на Олимписките игри 2004 година, Бејзбол стадион на Олимписките игри 2004 година, Теренот на Олимписките игри 2004 АЕЛ, Лариса

ПОВРЗАНИ ПРОЕКТИ