Основи на светлосни столбови

Готови бази на светлосни столбови може да се прилагодат за да одговараат на новата или постојната инфраструктура. Нудиме типични дизајни кои работат околу урбаната инфраструктура или можеме да дизајнираме и произведуваме приспособени карактеристики за да одговараат на специфични спецификации.

За повеќе информации, ве молиме контактирајте не на info@armosprokat.gr

ПОВРЗАНИ ПРОЕКТИ