Кабелски коридори

Нашата 35-годишна активност во проектирање и производство на цементни цевки, шахти и други производи за водоводни, канализациони и Е/М мрежи го воспостави АРМОС на терен.
Нашето проектно портфолио вклучува големи инфраструктури како што се новиот аеродром во Атина (аеродром Ел. Венизелос), обиколницата на АТИКИ Одос и спортот на Олимписките игри.
Сите наши производи се произведени во согласност со Европските регулативи и се со CE ознака.

ПОВРЗАНИ ПРОЕКТИ