Гранични бариери

Сообраќајот во градските средини секоја година станува се поинтензивен и бара решенија за заштита и на учесниците во сообраќајот и на граѓаните. Армос развива решенија за градски бариери кои можат да се користат во неколку апликации како што се заштита на работните места, велосипедски зони, заштита на зоните на хотели и амбасади и многу други.

За повеќе информации за градските и работните бариери, ве молиме контактирајте не на info@armosprokat.gr

ПОВРЗАНИ ПРОЕКТИ