Автопати

АРМОС има силно присуство во сите големи проекти за автопати во Грција; Egnatia, Ionia Odos, E65, Apion Kleous-Moreas, PATHE, Maliakos-Kleidi и Attiki Odos се само дел од автопатите што компанијата ги сервисираше.

Сите наши производи се произведени во согласност со Европските норми и се со CE-ознака.