5-та Конференција за Инфраструктура и Транспорт – ITC 2022/ARMOS S.A.! БЕШЕ ПРИСУТЕН!

Петтата конференција за инфраструктура и транспорт, најважниот годишен настан за техничко-градежниот и транспортниот сектор се одржа на 30-ти – 31-ви Мај и 1-ви Јуни.

Со цврста заложба за трансформирање на конференцијата во “институција”, 5-тата Конференција за инфраструктура и транспорт – ITC 2022 се врати посилна и иновативна.

За разлика од минатогодишната конференција, настанот сега се емитуваше онлајн, давајќи им можност на оние кои не можеа физички да присуствуваат да го гледаат од својот екран.

Првиот ден на 30-ти Мај беше само веб, со специјализирани теми за Инфраструктура и Транспорт. Вечерта истиот ден се одржа Гала на отворањето, затворен настан за говорниците и бизнис заедницата која ја поддржа Конференцијата.

ITC 2022 се одржа во Меѓународниот конференциски центар МЕГАРОН Атина (сала “Банкет”), во едно од најмодерните и во исто време најамблематичните конференции во Грција

Armos Preconstructions S.A. беше присутен како излагач, презентирајќи ги нашите иновативни решенија.