Остануваме на Врвот/ Тренинг патување на Deltabloc

Со големо задоволство завршивме 2-дневно патување за обука во седиштето на нашиот давател на лиценца DELTABLOC International GmbH во Виена.

Неколку часа обука и поврзување со експерти од целиот свет е нашиот начин да останеме на врвот на најновите трендови во индустријата за безбедност на патиштата и да го споделиме тоа знаење со нашите клиенти, дизајнери и изведувачи.

Голема благодарност до нашиот долгогодишен партнер #DeltaBloc кој секогаш е во првите редови на пазарот и ја обликува технологијата на безбедносните бариери ширум светот!

Заедно стануваме подобри!