Υπόγειοι Κάδοι Απορριμάτων

EcoSynergy

Το σύστημα υπόγειων / βυθιζόμενων κάδων είναι ένα πρωτοποριακό σύστημα διαχείρισης απορριμμάτων και ανακύλωσης που αποσκοπεί στην αποδοτικότερη διαχείριση των αστικών απορριμμάτων αλλά και την αναβάθμιση του δημόσιου χώρου.

Βασικό μέρος του πρωτοποριακού συστήματος είναι ο ειδικός προκατασκευασμένος κάδος, που τοποθετείται εσωτερικά και αποτελλεί τον συλλεκτήρα απορριμάτων του συστήματος διαχείρισης. Το ειδικό αυτό φρεάτιο παράγει αποκλειστικά η ΑΡΜΟΣ για λογαριασμό της EcoSynergy.gr, παρόχου και εφαρμοστή εξιδεικευμένων λύσεων στον τομέα της διαχείρισης απορριμμάτων και καθαριότητας στην Ελλάδα.

Απο το 1995 το σύστημα υπόγειων / βυθιζόμενων κάδων της “Sotkon” έχει δοκιμασμένη και επιτυχή λειτουργία με 15.000 μονάδες σε λειτουργία στην Ιβηρική χερσόνησο (Ισπανία & Πορτογαλία) και με παρουσία και σε άλλες χώρες. Στην Ελλάδα, η ΕcoSynergy έχει εγκαταστήσει κάδους στους περισσότερους δήμους της χώρας συμβάλλοντας έτσι αποφασιστικά στην δημιουργία περιβαλλοντικά βιώσιμων πόλεων.

Το σύστημα προσφέρει αρμονική και αισθητική ενσωμάτωση στο αστικό περιβάλλον, ερμητική αποθήκευση των απορριμμάτων, εύκολη εγκατάσταση, απλότητα στη διαδικασία αποκομιδής και συντήρησης καθώς και μακρόχρονη και αξιόπιστη λειτουργία.

Το σύστημα υπόγειων / βυθιζόμενων κάδων “Sotkon” καλύπτει τις ανάγκες αποθήκευσης απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών στις περισσότερες περιπτώσεις αστικής παρέμβασης/διαμόρφωσης : π.χ παραλιακές ζώνες, πλατείες, ιστορικά κέντρα, πεζόδρομους, κλπ.

 

ΚτΕ / Εργολάβος
Ο.Τ.Α., EcoSynergy S.A.
Μελετητές
Sotkon Waste Systems
Έτος ολοκλήρωσης
Θέση
Σε δήμους