Μαρίνες

H Αρμός σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρία πλωτών συστημάτων για μαρίνες Marinetek, παράγει και εγκαθιστά πλωτές προβλήτες και κυματοθραύστες σε μαρίνες και λιμενικές εγκαταστάσεις.

Τα συστήματα concrete pontoon της Marintek ενσωματώνουν την τελευταία τεχνολογία στην κατασκευή πλωτών προβλητών και κυματοθραυστών και είναι ευρέως χρησιμοποιούμενα σε ιδιωτικές και μεγαλύτερες μαρίνες υψηλών προδιαγραφών στον κόσμο. Σχεδιασμένα για πρόσδεση σκαφών σε σύγχρονες μαρίνες, οι προκατασκευασμένοι πλωτοί προβλήτες είναι ανθεκτικές, στιβαρές κατασκευές που απαιτούν ελάχιστη συντήρηση και έχουν μεγάλη ικανότητα δυναμικών φορτίων και καταπονήσεων, και εγγυώνται την μεγάλη διάρκεια ζωής της κατασκευής.

Πλωτοί προβλήτες

Οι πλωτοί προβλήτες διαθέτουν σύστημα σύνδεσης μεταξύ τους ώστε να δημιουργούν μεγαλύτερες και σταθερές κατασκευές πρόσδεσης σκαφών. Όλα τα συστήματα διαθέτουν patented συστήματα αγκύρωσης seaflex που εξασφαλίζει την εύκολη και ασφαλή αγκύρωση του προβλήτα. Εναλλακτικά μπορεί να εφαρμοστεί αγκύρωση του προβλήτα στον πυθμένα με χρήση αλυσίδων και ρεμέτζων ή με πασσάλους.

Μέσω του σχεδιασμού και της ευρείας γκάμας λύσεων που έχει αναπτύξει η Marinetek, αναπτύσσουμε την βέλτιστη λύση για κάθε μαρίνα ώστε να δημιουργήσουμε για ένα οικονομικό αλλά πολύ ανθεκτικό σύστημα προβλητών.

Οι προβλήτες διατίθενται σε μια σειρά τυπικών μεγεθών πλάτους 2,4-4,3 m και βάρους 8-20 τόνων. Επιπλέον προσφέρεται σειρά αξεσουάρ που μπορούν να ενσωματωθούν ήδη από την παραγωγή των προβλητών όπως δέστρες, decking, αναμονές δικτύων και πυλώνων, προσκρουστήρες κ.α. Για περισσότερα τεχνικά στοιχεία μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας.

Τεχνογνωσία Marinetek

Η Marinetek είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές μαρινών και πλωτών συστημάτων στον κόσμο. Tα τελευταία 25 χρόνια έχει κατασκευάσει περισσότερες από 2.000 μαρίνες σε 50 χώρες, από τον Αρκτική έως τον Περσικό Κόλπο, τη Νοτιοανατολική Ασία και την Καραϊβική. Λόγω της εκτεταμένης εμπειρίας και ευρείας γκάμας προϊόντων, η Marinetek προσφέρει ολοκληρωμένες λύσης για την κατασκευή μαρινών.

Σε συνεργασία με την Marinetek, η ΑΡΜΟΣ παρέχει σε μαρίνες τεχνογνωσία που περιλαμβάνει τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την εγκατάσταση έως και τη συντήρηση και τον εκσυγχρονισμό στην κατασκευή πλωτών προβλητών και κυματοθραυστών.

Σχετικά έργα