Αρμός Προκατασκευές - ΕΣΠΑ

Όραμα & επιχειρηματικές αξίες

Όραμα και αποστολή

Ο κατασκευαστικός κλάδος υφίσταται ριζικό μετασχηματισμό και η Αρμός έχει αποφασίσει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ταξίδι προς τις βιώσιμες, περιβαλλοντικά ουδέτερες κατασκευές.

Όραμά μας είναι να εξελιχθούμε σε πρωταγωνιστή για εξιδεικευμένα έργα προκατασκευής σε Ελλάδα, Βαλκάνια και Κύπρο, προσφέροντας προϊόντα και λύσεις για την δημιουργία ποιοτικών και βιώσιμων κατασκευών με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον

Με μοχλό την καινοτομία, την ποιότητα και το εξιδεικευμένο προσωπικό μας, σχεδιάζουμε και παράγουμε προϊόντα και λύσεις κατασκευών που δημιουργούν μακροχρόνια αξία για τους πελάτες μας, τους εργαζομένους μας, την Ελληνική οικονομία, το περιβάλλον και την κοινωνία.

Στρατηγική

Για την επίτευξη του στόχου μας, εστιάζουμε σε τρείς στρατηγικές προτεραιότητες:

1. Συνεχής βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και καινοτομίας
Υλοποιούμε συνεχείς επενδύσεις και βελτιώσεις σε γραμμές και διαδικασίες παραγωγής και σε εσωτερικές λειτουργίες της επιχείρησης, ώστε να βελτιώνουμε συνεχώς τα προϊόντα μας, να μειώνουμε το κόστος για τον πελάτη μας και να προσφέρουμε πιο καινοτόμες και αποδοτικές λύσεις.

2. Γεωγραφική και προϊοντική ανάπτυξη
Ενισχύουμε την επιχειρηματική μας θέση και την προσφερόμενη αξία στους πελάτες μας με συνεχείς επενδύσεις σε νέες μονάδες παραγωγής, σε νέα προϊόντα και σε νέες γεωγραφικές αγορές.

3.Βιώσιμη ανάπτυξη με έμφαση στο περιβάλλον και την κοινωνία
Φροντίζουμε η επιχειρηματική μας δραστηριότητα να μη επιβαρύνει το περιβάλλον και προσφέρουμε προϊόντα και λύσεις που συνεισφέρουν σε πιο βιώσιμες κατασκευές για το μέλλον, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Αξίες

Οι αξίες μας είναι η σταθερή βάση της κουλτούρας και του οικογενειακού πνεύματος που χαρακτηρίζουν την Αρμός.

Αξία στον πελάτη

Ξεκινώντας με την βαθιά κατανόηση των αναγκών των πελατών μας και των έργων τους, η Αρμός χτίζει ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης και πετυχαίνει καλύτερη εξυπηρέτηση. Δεν παρέχουμε μόνο υψηλής ποιότητας και βιώσιμο προκατασκευασμένο σκυρόδεμα. Μέσα από τον σχεδιασμό και την παραγωγή των προϊόντων και των κατασκευών και με μοχλό την προκατασκευή, κατασκευάζουμε πιο γρήγορα, πιο αποδοτικά και πιο βιώσιμα παράγοντας υπεραξία για τους πελάτες μας.

Τεχνογνωσία και συνεχής βελτίωση

Η προσπάθειά μας να είμαστε ανταγωνιστικοί βασίζεται στις συνεχώς αναπτυσσόμενες δεξιότητες και την τεχνογνωσία του προσωπικού μας και τον εκσυγχρονισμό που φέρνουν οι επενδύσεις μας.

Ασφάλεια και σεβασμός στο εργασιακό περιβάλλον

Η ασφάλεια στην εργασία, το περιβάλλον ανοιχτής κουλτούρας και ο σεβασμός στον κάθε εργαζόμενο είναι η βάση για να απελευθερώσουμε το full potential του καθενός στον οργανισμό μας και να πετύχουμε ομαδικά τον στόχο μας.

Ποιότητα

Η αδιαπραγμάτευτη δέσμευση στην ποιότητα των προϊόντων, κατασκευών και υπηρεσιών μας, είναι μέρος της κουλτούρας μας.

Περιβάλλον και βιωσιμότητα

Επιδιώκουμε να ξεκλειδώσουμε τις περιβαλλοντικές προκλήσεις του κατασκευαστικού κλάδου. Η προκατασκευή και τα προϊόντα μας συμβάλλουν αποδεδειγμένα στην μείωση περιβαλλοντικού αποτυπώματος και συνεισφέρουν στη δημιουργία βιώσιμων κατασκευών.

 

Με 200 εργαζομένους και παραγωγική δραστηριότητα σε 3 χώρες, παρέχουμε σε αρχιτέκτονες, μελετητές, κατασκευαστές και επενδυτές, ποιοτικά και βιώσιμα προϊόντα και λύσεις προκατασκευής, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να δημιουργήσουν όμορφα σπίτια, γραφεία, σχολεία, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, στάδια, εμπορικά κέντρα, κτίρια ορόσημα, αεροδρόμια και υποδομές που θα εξυπηρετούν τις τοπικές κοινωνίες – για τους επόμενους αιώνες.