Αρμός Προκατασκευές - ΕΣΠΑ

Εταιρεία

Η ΑΡΜΟΣ Προκατασκευές ΑΕ ιδρύθηκε το 1987 και από τότε διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην παραγωγή προκατασκευασμένων προϊόντων και συστημάτων δόμησης στην Ελλάδα.

Η ΑΡΜΟΣ προσφέρει ένα σύνολο προϊόντων και υπηρεσιών με την δυνατότητα να σχεδιάζει, να παράγει και τα εγκαθιστά μια ποικιλία προϊόντων είτε χρησιμοποιώντας την ομάδα των μηχανικών της είτε σε συνεργασία με καταξιωμένους μελετητές και κατασκευαστές του κλάδου. Διαθέτοντας πιστοποίηση ποιότητα κατά ISO 9001:2008 καθώς και σήμανση CE για όλα τα προϊόντα της, η εταιρεία προμηθεύει τους παρακάτω τομείς:

  • Έργα Υποδομής
  • Κτιριακά έργα και Βιομηχανικά κτίρια
  • Έργα αποχέτευσης
  • Αρχιτεκτονικές προσόψεις


Με συμμετοχή στα σημαντικότερα ιδιωτικά και δημόσια αναπτυξιακά έργα στη χώρα μας, όπως είναι το Νέο Μουσείο Ακρόπολης, το Μετρό Αθήνας – Θεσσαλονίκης, οι Νέοι Αυτοκινητόδρομοι και το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, η ΑΡΜΟΣ αποτελεί έναν αξιόπιστο συνεργάτη για την παραγωγή απαιτητικών έργων.

Η ΑΡΜΟΣ, ακολουθώντας τα τελευταία 25 χρόνια έντονα αναπτυξιακή πορεία, διαθέτει πλέον 4 ισχυρές παραγωγικές μονάδες στην Ελλάδα και στη Βόρεια Μακεδονία, με συνολική έκταση 300 στρεμμάτων και στεγασμένους χώρους παραγωγής άνω των 50.000 m². Η εταιρεία απασχολεί πλέον των 200 ανθρώπων και πραγματοποιεί ετήσιο κύκλο εργασιών 15-20.000.000 €

Από το 2002 στο δυναμικό της έχει προστεθεί η θυγατρική ΩΜΕΓΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΤΕ, η οποία εκτελεί έργα προκατασκευής και συμβατικού σκυροδέματος. Η ΩΜΕΓΑ ξεκίνησε κατασκευάζοντας σχολικές μονάδες, εμπορικά και οικιστικά κτίρια. Τα τελευταία χρόνια έχει εξειδικευτεί, μεταξύ άλλων, στην κατασκευή υποστηρικτικών κτιρίων Η/Μ των αυτοκινητοδρόμων και υποσταθμών αιολικών πάρκων, έχοντας ολοκληρώσει έως τώρα περισσότερα από 70 κτίρια.

Το 2019 η ΑΡΜΟΣ ολοκληρώνει μία νέα επένδυση που αφορά την παραγωγή φυγοκεντρικών τσιμεντοιστών, κατασκευάζοντας μία νέα, υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής τσιμεντοϊστών για τις ανάγκες ηλεκτρισμού.

Το 2020 η ΑΡΜΟΣ επεκτείνει την δραστηριότητά της στα Βαλκάνια, με την κατασκευή εργοστασίου στην Βόρεια Μακεδονία, συνολικής αξίας ύψους 1,5 εκατ. ευρώ. Η επένδυση αυτή αφορά, την εγκατάσταση μιας αυτοματοποιημένης μονάδας παραγωγής προεντεταμένων ολόσωμων στρωτήρων τύπου Β70 και προβλέπεται σύντομα να επεκταθεί στην παραγωγή άλλων προϊόντων για την τροφοδότηση της αγοράς των Βαλκανίων.