8° Διεθνές Συνέδριο Οδικής Ασφάλειας & Προσομοίωσης 2022/Η ΑΡΜΟΣ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Α.Ε. ΑΡΓΥΡΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 8° Διεθνές Συνέδριο Οδικής Ασφάλειας & Προσομοίωσης 2022 (RSS2022) στις 08-10 Ιουνίου 2022 στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα, το οποίο διοργάνωσαν το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ) και ο Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (ΣΕΣ) υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και του Δήμου Αθηναίων.

Ο κύριος στόχος του Συνεδρίου ήταν να βελτιώσει την υπάρχουσα επιστημονική γνώση στον τομέα της οδικής ασφάλειας και να συμβάλει στη μείωση του αριθμού των νεκρών και των τραυματιών από οδικά ατυχήματα παγκοσμίως, μέσω της συζήτησης και της προώθησης καινοτόμας έρευνας οδικής ασφάλειας και εφαρμογών στην ψηφιακή εποχή.

350 επιστήμονες οδικής ασφάλειας από 31 χώρες συμμετείχαν σε αυτό το πρώτο μετά την πανδημία διεθνές συνέδριο οδικής ασφάλειας συζητώντας για τις τρέχουσες και μελλοντικές προκλήσεις της Οδικής Ασφάλειας στην Ψηφιακή Εποχή.

Η Αρμός Προκατασκευές Α.Ε. με μεγάλη χαρά συνέβαλε ως Αργυρός Χορηγός στην άρτια διοργάνωση του Συνεδρίου και τελικώς στην μεγάλη του επιτυχία.

rss 2022