Επίσκεψη του 4° ΕΠΑΛ Λάρισας στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Αρμός στην Λάρισα

Την Δευτέρα 15 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του μαθήματος των Δομικών Υλικών, οι μαθητές της Β’ και Γ’ Λυκείου του 4ου ΕΠΑΛ Λάρισας επισκέφτηκαν τις κεντρικές εγκαταστάσεις και γραφεία της Αρμός Προκατασκευές Α.Ε. στην Λάρισα, όπου πήραν μέρος σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα και ξεναγήθηκαν στο χώρο της Βιομηχανίας.

Οι μαθητές ξεναγήθηκαν σε χώρους του εργοστασίου συνοδεία διευθυντών της μονάδας και επισκέφτηκαν επιλεκτικά τμήματα της βιομηχανίας. Ενημερώθηκαν για την παραγωγική διαδικασία παρασκευής σκυροδέματος και διαμόρφωσης σιδηρού οπλισμού, ενώ παρακολούθησαν μια σειρά δοκιμών ελέγχου των δομικών υλικών στο πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο ποιότητας της εταιρίας. Η ημερήσια επίσκεψη ολοκληρώθηκε στον συνεδριακό χώρο της Αρμός όπου μηχανικοί της εταιρείας παρουσίασαν εμβληματικά έργα υποδομών όπως αυτά του ΜΕΤΡΟ Αθήνας – Θεσσαλονίκης και των νέων αυτοκινητοδρόμων και εξήγησαν την συμβολή της προκατασκευής σε αυτά.

Η επίσκεψη μαθητών και σπουδαστών στα κεντρικά γραφεία και τα εργοστάσια της ΑΡΜΟΣ Προκατασκευές Α.Ε., αποτελεί έναν σημαντικό θεσμό για την εταιρεία με στόχο οι νεαροί επισκέπτες να γνωρίσουν τις βέλτιστες πρακτικές που εφαρμόζει η εταιρεία, προκειμένου να παράγει υψηλής ποιότητας προϊόντα με απόλυτο σεβασμό στο ανθρώπινο δυναμικό και στις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης.