Διοικητική Ομάδα

image
Γεώργιος Ωρολογόπουλος Founder & CEO
Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρία στην επιχειρηματική ανάπτυξη και την οργάνωση των εταιρειών, ως ιδρυτής και μέτοχος ο Γεώργιος Ωρολογόπουλος έχει υλοποιήσει με επιτυχία πλειάδα εξειδικευμένων έργων στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Από το 1986 αποτελεί Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΡΜΟΣ Προκατασκευές και μετέπειτα των θυγατρικών ΩΜΕΓΑ Α.Τ.Ε., ARMOS Balkan και ARMOS Cyprus.

Αποφοίτησε το 1976 από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου.
image
Καλυψώ Σαπουνά BoD, CTO
Η Καλυψώ Σαπουνά έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρείας για το χρονικό διάστημα 2003 έως 2018.Είναι απόφοιτος Αρχιτέκτονας Μηχανικός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από το 1982 και έχε φοιτήσει στο Politecnico di Milano. Είναι υπεύθυνη του τμήματος Μελετών από το 1992.
image
Βασιλική Ωρολογοπούλου BoD, COO
Η Βασιλική Ωρολογοπούλου είναι εκτελεστικό μέλος Δ.Σ. και Διευθύντρια Λειτoυργιών (COO) της ΑΡΜΟΣ.

Αποφοίτησε από τη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου το 2011 και έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο Master of Business Administration (MBA) από το London Business School στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2016.

Πριν την ένταξη της στην ΑΡΜΟΣ, δούλεψε ως σύμβουλος στη McKinsey & Company στην Αθήνα και το Λονδίνο.

Συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας κατέχοντας την θέση του Ταμία.
image
Σπύρος Χαλκιαδάκης Head of Business Development
Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ο Σπύρος Χαλκιαδάκης εργάζεται στην ΑΡΜΟΣ από το 2014 υλοποιώντας πληθώρα αξιόλογων έργων για την εταιρεία, όπως το έργο του ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης, την ίδρυση της ARMOS Cyprus και την ανάπτυξη νέων προϊόντων και συνεργασιών. Με μεθοδικότητα και ομαδικό πνεύμα, o Σπύρος από την θέση του Head of Business Development συντονίζει το τμήμα πωλήσεων και την ομάδα μηχανικών και σχεδιαστών για την υλοποίηση έργων με ιδιαίτερες απαιτήσεις και προδιαγραφές.
image
Γιώργος Τούλιος Head of Quality Assurance
Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ο Γιώργος Τούλιος εργάζεται στην εταιρεία από το 2014 και διευθύνει το τμήμα Διασφάλισης Ποιότητας για το σύνολο των εταιρειών της ΑΡΜΟΣ.
image
Χρήστος Παπαποστόλου Production Manager, Larisa unit
Ο Χρήστος Παπαποστόλου είναι Διευθυντής Παραγωγής του εργοστασίου προκατασκευής της ΑΡΜΟΣ στην Λάρισα.